Nieuws

Nieuws

Week van de Ondernemer, Startersbijeenkomst 15 november

Van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Tijdens deze week organiseren we op donderdag 15 november een bijeenkomst speciaal voor startende ondernemers. Dit doen we in samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland en Zelfstandig Met Elkaar Netwerk.

Tijdens de bijeenkomst zullen Jolanda Wicherson en Amanda Hendriks spreken.

Gezondheid is te managen

Er zijn veel cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim moet managen. Maar dan ben je eigenlijk al een stap te ver. Verzuim kan worden tegen gegaan door gezondheid te managen. Maar is gezondheid te managen?

BBQ met partners en sprekers

Op woensdag 3 oktober organiseerden wij een BBQ voor onze partners en de sprekers die de afgelopen jaren onze bijeenkomsten tot een succes hebben gemaakt.

Nieuwjaarsreceptie

Elk jaar vind er in gemeente Steenwijkerland een nieuwjaarsreceptie plaats. Ook dit jaar was Kennis Netwerk Steenwijkerland weer één van de organiserende partijen. De receptie begon met een warm welkom voor de ruim 600 aanwezigen. Bij de entree staan de vertegenwoordigers van de 14 organiserende partijen klaar om iedereen het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Cindy van der Helm, voorzitter van Kennis Netwerk Steenwijkerland, stond er natuurlijk ook bij.