Agenda

Agenda

Een overzicht van alle evenementen die Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert:

Online UWV Werkgeverscongressen in 2020

Het UWV is partner van Kennis Netwerk Steenwijkerland. De experts van het UWV geven u online en gratis het laatste nieuws over de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Het programma bestaat uit verschillende sessies over wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie. Ook is er aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers. U kiest zelf de sessies die voor u interessant zijn. De presentaties zijn live en u kunt vragen stellen aan de experts via de chat.

Hoe krijg je je medewerkers mee? De factor mens en verandering

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Het ‘in beweging krijgen’ van medewerkers wordt vaak als lastig ervaren. Of het nou over het meegaan met ontwikkelingen, innovatie of een andere manier van werken is. Hoe komt het dat we weerstand hebben tegen verandering en wat kan je hier als manager of collega aan doen?

Deze bijeenkomst - die onderdeel vormt van de Week van de Ondernemer Steenwijkerland en aansluit bij het thema van 'Blijf in Business' - wordt in samenwerking met neuropsychologe Joke de Vries van Breinkennis georganiseerd.

Als de situatie het toestaat zullen we elkaar fysiek treffen. Hou er echter rekening mee dat dit een online bijeenkomst wordt. Het voordeel daarvan is dat je de bijeenkomst lekker vanuit huis kunt bijwonen.

Nieuwjaarsbijeenkomst Steenwijkerland

Op dinsdag 5 januari vindt de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats die KNS - zoals ieder jaar - samen met de Gemeente en andere netwerkorganisaties uit de regio organiseert.

Level Up: Optimaliseren van je productiestrategie

Het kiezen van de juiste productiestrategie kan veel winst opleveren. Maar hoe doe je dit? Kies je hierbij voor robots of andere technologie? En waar begin je. Deze bijeenkomst is een vervolg op bijeenkomst 1, maar kan ook los gevolgd worden.

Level Up: Subsidies en financiering

Hoe vind je de weg in de ‘subsidie jungle’? Waar kan je als organisatie subsidie voor krijgen en wie helpt je hier eventueel bij?

Level Up: First time right

Waarom maken mensen fouten en hoe verklein je de kans op fouten zodat je tijd en geld bespaart door de dingen in 1 keer goed te doen?