Agenda

Agenda

Een overzicht van alle evenementen die Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert:

P&O bijeenkomst: Generatieverschillen op de werkvloer

Waar jong en oud samen werken zijn er generatieverschillen

Organisaties worden ouder als gevolg van vergrijzing, verhoging van de pensioenleeftijd en versobering van mogelijkheden om vervroegd te stoppen met werken.

Het is uniek dat vier generaties tegelijkertijd op de werkvloer te vinden zijn terwijl de traditionele generatie de arbeidsmarkt nog moeten verlaten staat generatie Z al in de startblokken.

In deze complexe en razendsnel veranderende samenleving is het een uitdaging om ‘bij de tijd’ te blijven; onze manieren van organiseren, samenwerken, communiceren, leidinggeven en omgaan met technologie raken snel verouderd.

Level Up: Kennismaking met nieuwe technologieën

Er is veel te doen over ‘smart industry’ of de 4e industriële revolutie. Termen als robotisering, augmented reality, virtual reality komen allemaal langs, maar wat is het nou precies? En is het iets voor de grote jongens of is er ook een interessante business case van te maken als je maar een relatief klein bedrijf bent?

Level Up: Optimaliseren van je productiestrategie

Het kiezen van de juiste productiestrategie kan veel winst opleveren. Maar hoe doe je dit? Kies je hierbij voor robots of andere technologie? En waar begin je. Deze bijeenkomst is een vervolg op bijeenkomst 1, maar kan ook los gevolgd worden.

Level Up: First time right

Waarom maken mensen fouten en hoe verklein je de kans op fouten zodat je tijd en geld bespaart door de dingen in 1 keer goed te doen?

Level Up: Subsidies en financiering

Hoe vind je de weg in de ‘subsidie jungle’? Waar kan je als organisatie subsidie voor krijgen en wie helpt je hier eventueel bij?