Nieuws

Nieuws

Mindfulness vanuit een breder perspectief

Op woensdag 14 december vond de bijeenkomst Mindfulness vanuit een breder perspectief plaats. Deze bijeenkomst maakte deel uit van de cyclus ‘Gezondheid is te managen’ en werd verzorgd door Rikkie Postema van Adisat die tevens auteur is van de boeken Mindful Coachen en Verhelderend Inzicht. Dat de workshop succesvol was blijkt wel uit het feit dat er na afloop van het officiële gedeelte nog 1,5 uur werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Prinsjesdagontbijt 2022 zeer geslaagd

Dit jaar werd alweer voor de 15e keer het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland georganiseerd. Deze traditie is ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerkbijeenkomst waar vertegenwoordigers uit de politiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen. Het was dan ook weer gezellig druk tijdens het Prinsjesdagontbijt in de Grote Kerk. Topspreker Eddy van Hijum ging met de gasten in gesprek en vertelde over zijn ervaring in de politiek in combinatie met de miljoenennota. Een zeer geslaagde ochtend! 

Nieuwjaarsreceptie Steenwijkerland

Ook in 2021 hebben we een nieuwjaarsreceptie. Dit keer eens niet in De Meenthe. Geen handjes schudden met alle voorzitters. Maar wel luisteren naar de nieuwjaarstoespraak van onze burgemeester Rob Bats.

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Masterclass Level Up

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Het ‘in beweging krijgen’ van medewerkers wordt vaak als lastig ervaren. Hoe komt het dat we weerstand hebben tegen verandering en wat kan je hier als manager of collega aan doen? Daar vertelde neuropsychologe Joke de Vries van Breinkennis iets over tijdens de Masterclasscarrousel 'Level Up'.

Tijdelijk geen bijeenkomsten

Geheel conform de richtlijnen van de overheid komen de fysieke bijeenkomsten van Kennis Netwerk Steenwijkerland in de maanden april en mei te vervallen. Hou de website of de nieuwsbrief in de gaten voor nadere details.