MasterclassLevel Up: Kennismaking met nieuwe technologieën deel 2

MasterclassLevel Up: Kennismaking met nieuwe technologieën deel 2

zondag 20 september, 2020

Tijdens deze sessie besprak Dennis Mosterd van Stratinn hoe je verschillende technologieën kan beoordelen en vervolgens succesvol implementeren. Want heel leuk, al die technologieën, maar hoe daarna verder? Onder andere werd er ingegaan op wat er belangrijk is in het beoordelen van een technologie. Verder werd er besproken hoe belangrijk het is voor bedrijven om zelf vooraf te bepalen wat zij met een bepaalde technologie willen bereiken en welke voorbereiding belangrijk is voordat je nieuwe technologie implementeert. Ten slotte besprak Dennis hoe je daadwerkelijk de nieuwe gekozen technologie implementeert, onder andere door advies te geven over hoe het veranderingsproces gemanaged kan worden.

Bekijk hier de film.

Vervolgsessies

Er volgen dit jaar meerdere bijeenkomsten over dit onderwerp, waarbij we steeds dieper op het onderwerp ingaan. Je bent van harte welkom om ze allemaal bij te wonen, of om die bijeenkomsten eruit te pikken die je het meeste aanspreken.

Heeft dit je interesse gewekt? Meld je dan snel aan voor een van de volgende sessies van de Masterclasscarrousel 'Level Up'. De cyclus bestaat uit 6 masterclasses voor MKB ondernemers die de concurrentie voor willen blijven, maar nog niet precies weten hoe. Er loopt een rode draad door de bijeenkomsten maar voor elke masterclass kun je je apart opgeven.

Terug naar het overzicht