Ideeënbus

Ideeënbus

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht om kennisuitwisseling tussen bedrijven en instellingen in Steenwijkerland te stimuleren. Het doel is om van elkaar te leren en om elkaar daardoor te kunnen versterken. En dat op een herkenbare manier (door en voor ondernemers uit deze regio) en dicht bij huis (gewoon in Steenwijkerland.)

Jouw inbreng en tevredenheid als partner, ondernemer of ondernemende medewerker is voor ons van groot belang! Daarom streven wij er naar om onze kennis te delen en samen met jou te optimaliseren. Wij zijn daarom altijd bezig met het zoeken naar feedback en nieuwe ideeën.

Wij zouden het leuk vinden als je ons daarbij zou willen helpen. Daarom hebben wij de KNS Ideeënbus gecreëerd. Hiermee geven wij je de mogelijkheid om ideeën en meningen met ons te delen.

Heb je suggesties, ideeën, op- of aanmerkingen, maak dat kenbaar! Jij als participant, ondernemer of ondernemende medewerker, maakt onze dienstverlening tenslotte van dichtbij mee. Jouw ideeën zijn daarom van harte welkom!

Om je ideeën te delen kun je een mailtje sturen naar info@kennisnetwerksteenwijkerland.nl, met als onderwerp 'Ideeënbus'. Je kunt ons natuurlijk ook altijd aanspreken bij één van de bijeenkomsten. Wij kijken nu al uit naar een goed gevulde ideeënbus en willen je bij voorbaat bedanken voor je inbreng.