Partners

Partners

Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland kan niet bestaan zonder Partners. Dankzij de financiële bijdrage van deze Partners is het mogelijk om activiteiten te organiseren voor ondernemers in Steenwijkerland. Draag jij Kennis Netwerk Steenwijkerland ook een warm hart toe? Waarom word je geen partner? Stuur ons een bericht of meld je aan via de aanmeld-pagina

Hesselink Connects

Hesselink Connects is een belbureau, maar in de praktijk doen we veel meer dan bellen alleen! Samen met onze opdrachtgevers vormen wij de driehoek die voor onze relaties meer omzet, een groter netwerk en positieve bekendheid genereert.

Univé Noord-Nederland-Steenwijk

Bij Univé Noord-Nederland kunt u profiteren van verzekeringen tegen een zo laag mogelijke premie. Naast particulieren zijn ook veel ondernemingen (MKB en Agrarisch) bij Univé Noord-Nederland verzekerd. Ook kunt u bij ons terecht voor de diensten van onze hypotheekadviseurs van Mijn Hypotheek.​​​​​

Auti-start

Auti-start is een kleinschalige zorginstelling met drie locaties in de gemeente Steenwijkerland. Vanuit de verschillende locaties wordt (kortdurend) verblijf, behandeling en begeleiding geboden aan jeugdigen tussen 4 en 18 jaar met een gemiddelde tot hoge intelligentie en psychiatrische diagnostiek. De behandeling en begeleiding richt zich op de jeugdige met autisme en/of AD(H)D en het netwerk.

Beeldende Zaken

Beeldende Zaken ontwerpt niet alleen, maar heeft ook een passie voor het bedenken van creative concepten. Alles draait hierbij om het verbinden, verbeelden en verrassen van u als opdrachtgever.

Tolman Hekwerk

Van sierhekwerk en sierpoorten tot industrieel hekwerk en bedrijfspoorten of sport- en speelveldinrichting. Wij plaatsen alle soorten hekwerken, overkappingen, straatmeubilair, sport- en speelveldinrichting.

Ampliar

Ampliar Uitzendbureau BV, een zusterorganisatie van AanBouw, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

HR Hermens

Lucy Hermens, van HR Hermens, heeft brede kennis en ervaring op HR-gebied. Ze richt zich specifiek op het vormgeven en professionaliseren van talent en verzuimbegeleiding. Daarnaast geeft Lucy trainingen om bewustwording op gebied van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie concreet inhoud te geven.

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Wij zijn de grootste aanbieder van advies en behandeling, verzorging en verpleging thuis, jeugd- en maatschappelijke zorg en zorg en wonen in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk.

Poly-Ned Textiel Architectuur

Wij zijn actief in textielarchitectuur: het functioneel en esthetisch vormgeven van gebouwen, wanden en plafonds met behulp van textiel- en metaalweefsel. Naar wens voorzien van functionele en esthetische coatings en/of bedrukking.

Pagus

Creatief, energiek en confronterend. Dat is de kracht van Pagus, adviesbureau voor management en bestuur in de publieke sector. Wij verbinden en versnellen op basis van heldere analyses, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

NoordWestGroep

NoordWestGroep is een sociaal werkontwikkelingsbedrijf. Ons doel is om alle werkzoekenden, met passende hulp en ondersteuning, naar zinvol werk te leiden. Niemand hoort buiten de boot te vallen. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is arbeidsontwikkeling en het opdoen van werkervaring de enige manier om een reguliere baan te vinden.

Meeuwsen ten Hoopen

Onze enthousiaste professionals zijn werkzaam in de MKB- of fiscale adviespraktijk. Onze missie is lokale MKB-ondernemers op proactieve wijze te begeleiden naar een zo laag mogelijke fiscale druk. We staan bekend in de omgeving als een toonaangevende full service accountants- en adviesorganisatie met een sterke focus op advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Randstad Steenwijk

Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

G. Hellinga BV

Aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, sloop, en asbest- en bodemsanering. Inzameling van afval en recycling. Winning en verkoop van zand, grond en samengestelde grondproducten. Transportbedrijf en verhuur van containers.

ADISAT

ADISAT is er in het algemeen voor persoonlijke coachtrajecten en groepstrainingen. De academie geeft na- en bijscholing voor coachende professionals en therapeuten. 

Van Benthem Veevoeders en Kunstmest BV

Wij zijn een middelgrote mengvoederproducent, gespecialiseerd in de productie van rundveevoeding, en een echt familiebedrijf. Sinds 1780 is Van Benthem actief in de productie van diervoeders met “oog voor voeding”. We werken met open samenstellingen, eventueel naar wens en rantsoenomstandigheden van de klant.

UWV WERKbedrijf Regio Zwolle

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van werknemersverzekeringen, zoals WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten, die we als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitvoeren.

Gemeente Steenwijkerland

Steenwijkerland is een prachtige gemeente met vele kansen. Die kansen willen we benutten ten behoeve van de bewoners van Steenwijkerland en de vele bezoekers. Als organisatie zetten we ons hier dagelijks voor in en betrekken we de samenleving hierbij.

Reinders Snijder

Reinders Snijder Accountants & Belastingadviseurs is een zelfstandig opererend allround accountancy en advieskantoor.

Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem bestaat uit een hotel met 35 kamers, 7 zalen, Restaurant Vondel, een prachtig terras, 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en exclusieve groepsverblijven. Alles op ruime afstand van elkaar gelegen. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 3 - 200 personen.

ZZindi Corporate Communicatie

ZZindi richt zich volledig op het positioneren van bedrijven, op het bouwen aan merken. Deze uitingen grijpen altijd terug op een duidelijke idee van waar een onderneming voor gaat en voor staat en is, als het even kan, gelinkt aan de missie en visie van de organisatie waar ZZindi voor werkt.

Hazelhoff Advies

Hazelhoff Advies biedt u de site voor al uw geldzaken, ook wel "uw financieel kompas" of "financiële huisarts" genoemd.

CyclusManagement

CyclusManagement is een samenwerkingsverband van zelfstandige, ervaren adviseurs die organisaties ondersteunen bij het verbeteren van hun regierol.

G.J. Zwolle Advocatenkantoor

Wij behandelen op kantoor onder andere zaken op het gebied van verbintenissenrecht en vele zaken op het gebied van personen- en familierecht.

CSG Eekeringe

Eekeringe is een open christelijke school, waar leerlingen zich thuis voelen en kunnen ontplooien. Uw kind staat centraal, en kan zich ontwikkelen tot een gelukkig en verantwoordelijk mens. Eekeringe is dé school voor Steenwijkerland.

Agrifac Machinery BV

Voldoende, voedzaam en veilig voedsel. Om voedsel te verbouwen is land nodig. En ook gezonde grond om gewassen en vee te voeden, schoon water en natuurlijk de boeren zelf, om het allemaal mogelijk te maken.