Succesvol Ondernemen

Succesvol Ondernemen

woensdag 27 november, 2019

De cyclus begon met op 5 november met een introductie en kennismaking. Jan broer van JB management nam daarna het stokje over en gaf uitleg over het ondernemingsplan en hoe dit gemaakt kan worden.


Op 12 november ging de Succesvol Ondernemen Cyclus door met David van Sas van Interpolis en Ruben Koetsier en Henrike Willems van Rabobank-MMS.

David heeft helderheid en overzicht gegeven in de vele verzekeringen waar (startende) ondernemers mee te maken krijgen. Ruben en Henrike gaven uitleg over de financiering van een startende onderneming, wat hieraan vooraf gaat en waar een starter op moet letten.

13 november begon de dag om 0900 uur met Menno Schipper van MTH Accountants & Adviseurs. Hij gaf inzicht in de verschillende belastingen waar ondernemers rekening mee moeten houden. Daarna gaf Karin Kranendonk van Krachtige Kwaliteiten een training over Persoonlijke Ontwikkeling. Ook onze eigen voorzitter, Cindy van der Helm van ZZindi Corporate Communicatie heeft een training gegeven. Zij bracht de groep iets bij over Positionering. 's Avonds sloot Ivo Ouwerkerk de cyclus af met een bijeenkomst over Marketing. Super gaaf dat we met al die trainers weer zo'n mooie cyclus hebben kunnen neerzetten.

Terug naar het overzicht