Cyclus succesvol ondernemen

dinsdag 17 september, 2019

De cyclus is bestemd voor inwoners uit Steenwijkerland en omstreken die serieus nadenken over het starten van een eigen bedrijf en voor hen die net zijn begonnen. Het doel van deze cyclus is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Er wordt ingegaan op het ondernemingsplan, de positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen. 

Kennis Netwerk Steenwijkerland roept (aspirant-)ondernemers op om deel te nemen

De cyclus bestaat uit 7 (dinsdag)avonden. Bij voldoende deelname wordt gestart op 29 oktober 2019. Wekelijks is er een bijeenkomst. Aanbevolen wordt om de hele cyclus te volgen, aangezien de inhoud van de cyclus op elkaar is afgestemd. Deskundige inleiders met praktijkervaring kunnen nauw aansluiten op de ervaringen en vragen van de deelnemers. Oud deelnemer André Kasel (Kasel Management en Advies) is zeer positief over deze cyclus. “Met andere beginnende ondernemers te werken aan ingrediënten voor je eigen business is inspirerend. Geïntroduceerd door ervaren mensen uit de buurt is de cyclus het perfecte voorgerecht. Naast de opgedane kennis en praktische tips, heb ik er ook een rijker netwerk aan over gehouden. En hoe belangrijk dat is hoef ik geen enkele ondernemer te vertellen!” 

De cyclus Succesvol Ondernemen wordt al jarenlang door Kennis Netwerk Steenwijkerland georganiseerd. “In de loop der jaren is gebleken dat wij met de cyclus duidelijk voorzien in een behoefte van aspirant ondernemers”, aldus voorzitter Cindy van der Helm. “Mede op basis van de goede ervaringen en de vraag naar een nieuwe cyclus bieden we deze cyclus wederom aan. Naast de inhoudelijke kennis zijn het de aangedragen praktijkvoorbeelden en de onderlinge gesprekken en interactie tussen de deelnemers die de cyclus tot een succes maken. De deelnemers hebben veelal ook na afloop van de cyclus nog onderling contact. Ze stimuleren elkaar, helpen elkaar verder. Hoe leuk is dat!” 

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht voor en door ondernemers in Steenwijkerland en heeft als doelstelling de kennisuitwisseling en het kennisniveau van ondernemers te verhogen. Door een financiële bijdrage van Kennis Netwerk Steenwijkerland kunnen de kosten voor deze cyclus worden beperkt. De kosten voor deelname bedragen €175,-. 

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de voorzitter van KNS, Cindy van der Helm (06-51490848). Aanmelden kan via de website of per e-mail: info@kennisnetwerksteenwijkerland.nl.

Terug naar het overzicht