Het Bestuur

Het Bestuur

Het bestuur van KNS is erg divers en dat zorgt regelmatig voor frisse invalshoeken. Het bestuur is afkomstig uit allerlei verschillende branches en beroepenvelden. Hieronder stellen wij ons aan je voor. We maken graag een keer persoonlijk kennis op een van onze bijeenkomsten.

Cindy van der Helm

Voorzitter. Een gedreven persoonlijkheid met hands-on mentaliteit. In het dagelijks leven helpt zij bedrijven en instellingen met hun positionering: hoe kunnen zij zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent? Kennis waar KNS ook voordeel uit kan halen. Zij is directeur/eigenaar van ZZindi Corporate Communicatie, gevestigd aan de Oostermeentherand in Steenwijk.


 

Anne Koote

Penningmeester. Anne studeert HBO toerisme en recreatie, maakt ontwerpen voor kleding en andere producten en is momenteel werkzaam als gids in Fins Lapland. Daarnaast heeft ze als kunstenaar van haar hobby haar werk kunnen maken. Ze maakt schilderkunst door acrylverf op canvas en alledaagse voorwerpen te gieten. Vorig jaar is Anne verhuisd naar Gouda, maar ze is nog steeds actief bestuurslid voor KNS.


 

Anita Hesselink 

Algemeen bestuurslid. In het dagelijks leven probeert zij vanuit haar eigen organisatie, Hesselink-Connects, organisaties te verbinden. Samen met haar opdrachtgevers vormt zij de driehoek die voor haar relaties een groter netwerk en positieve bekendheid genereert. Hesselink-Connects werkt als belbureau business-to-business voor een sales gerichte bezoekafspraak. Dus zoek je een organisatie-, sales- of acquisitieondersteuning, of wellicht iemand die ondersteunt bij de verkoop van een product of dienst, dan ben je bij Hesselink-Connects op het juiste adres, want wij zorgen dat onze relaties nieuwe leads krijgen.


 

Margriet Bollen 

Algemeen bestuurslid. Margriet is Adviseur Werkgeversdiensten bij WSP Regio Zwolle, onderdeel van UWV WERKbedrijf. Zij realiseert op regionaal niveau, door leveranciersmanagement en relatiebeheer, de totstandkoming en invulling van vacatures. Het doel is het uitplaatsen van werkzoekenden uit de caseload van UWV en gemeenten. Naast haar werk bij UWV is zij medeorganisator van de P&O Contactgroepen van KNS.


 

Nickie de Vries

Algemeen bestuurslid. Nickie werkt nu, na een traineeship, als medewerker Economie bij de gemeente Steenwijkerland. Hier zet ze zich in voor verschillende projecten met als breed doel het stimuleren van het ondernemersklimaat en werkgelegenheid. Als bestuurslid van KNS kan ze hier ook een bijdrage aan leveren door bijeenkomsten te helpen organiseren. Daarnaast ziet ze de bestuursfunctie als een fijne manier om het speelveld van ondernemers beter te leren kennen en hierin een sterker netwerk op te bouwen.