Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Masterclass Level Up

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Masterclass Level Up

vrijdag 20 november, 2020

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Het ‘in beweging krijgen’ van medewerkers wordt vaak als lastig ervaren. Of het nou over het meegaan met ontwikkelingen, innovatie of een andere manier van werken is. Hoe komt het dat we weerstand hebben tegen verandering en wat kan je hier als manager of collega aan doen?

Deze bijeenkomst - die aanvankelijk onderdeel vormde van de Week van de Ondernemer Steenwijkerland en aansluit bij het thema 'Blijf in Business' - werd in samenwerking met neuropsychologe Joke de Vries van Breinkennis georganiseerd.

Helaas stond de situatie het niet toe dat we elkaar fysiek troffen. Het werd een online bijeenkomst. Het voordeel daarvan is dat je de bijeenkomst lekker vanuit huis kon bijwonen.

Bekijk hier het webinar.

Masterclasscarrousel 'Level Up'

De bijeenkomst was onderdeel van de Masterclasscarrousel 'Level Up'. De cyclus bestaat uit 6 masterclasses voor MKB ondernemers die de concurrentie voor willen blijven, maar nog niet precies weten hoe. Er loopt een rode draad door de bijeenkomsten maar voor elke masterclass kun je je apart opgeven. De eerstvolgende bijeenkomst is begin februari 2021.

Terug naar het overzicht