Nieuws

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Steenwijkerland

Ook in 2021 hebben we een nieuwjaarsreceptie. Dit keer eens niet in De Meenthe. Geen handjes schudden met alle voorzitters. Maar wel luisteren naar de nieuwjaarstoespraak van onze burgemeester Rob Bats.

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Masterclass Level Up

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Het ‘in beweging krijgen’ van medewerkers wordt vaak als lastig ervaren. Hoe komt het dat we weerstand hebben tegen verandering en wat kan je hier als manager of collega aan doen? Daar vertelde neuropsychologe Joke de Vries van Breinkennis iets over tijdens de Masterclasscarrousel 'Level Up'.

Tijdelijk geen bijeenkomsten

Geheel conform de richtlijnen van de overheid komen de fysieke bijeenkomsten van Kennis Netwerk Steenwijkerland in de maanden april en mei te vervallen. Hou de website of de nieuwsbrief in de gaten voor nadere details.

Generatieverschillen op de werkvloer

Op 3 maart jl. was de P&O Contactgroep van KNS te gast bij Echos Home Het Baken in Darp. Het thema van de middag was Generatieverschillen op de werkvloer.

Succesvol Ondernemen

De eerste lichting van dit jaar heeft met succes de cyclus Succesvol Ondernemen van Kennis Netwerk Steenwijkerland afgerond. Binnenkort volgt de tweede lichting! Trainers, bedankt!!

Cyclus succesvol ondernemen

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen bedrijven en instellingen in de regio Steenwijkerland te stimuleren. De stichting pakt kennisuitwisseling veelal op een cyclusmatige manier op. Zo organiseert KNS dit najaar weer de cyclus Succesvol Ondernemen, bestaande uit 7 bijeenkomsten.

Succesvol ondernemen

Speciaal voor degenen die serieus nadenken over het starten van een eigen bedrijf, of er net een zijn begonnen, organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland een aantal bijeenkomsten over succesvol ondernemen. Het doel van deze cyclus is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen. 

Kennis Netwerk Steenwijkerland roept (aspirant-)ondernemers op om deel te nemen.