Nieuws

Nieuws

Generatieverschillen op de werkvloer

Op 3 maart jl. was de P&O Contactgroep van KNS te gast bij Echos Home Het Baken in Darp. Het thema van de middag was Generatieverschillen op de werkvloer.

Succesvol Ondernemen

De eerste lichting van dit jaar heeft met succes de cyclus Succesvol Ondernemen van Kennis Netwerk Steenwijkerland afgerond. Binnenkort volgt de tweede lichting! Trainers, bedankt!!

Cyclus Succesvol ondernemen

De Cyclus Succesvol Ondernemen gaat dinsdag 5 november van start. Het doel van deze cyclus is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, de positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen.

Cyclus succesvol ondernemen

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen bedrijven en instellingen in de regio Steenwijkerland te stimuleren. De stichting pakt kennisuitwisseling veelal op een cyclusmatige manier op. Zo organiseert KNS dit najaar weer de cyclus Succesvol Ondernemen, bestaande uit 7 bijeenkomsten.

Succesvol ondernemen

Speciaal voor degenen die serieus nadenken over het starten van een eigen bedrijf, of er net een zijn begonnen, organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland een aantal bijeenkomsten over succesvol ondernemen. Het doel van deze cyclus is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen. 

Kennis Netwerk Steenwijkerland roept (aspirant-)ondernemers op om deel te nemen.

Een vliegende start via het ondernemersloket

Op donderdag 13 december organiseert Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland, in samenwerking met de gemeente Steenwijkerland, een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf.

Gezondheid is te managen, sessie 3

Organisatiecultuur en menselijk gedrag
Op 11 december vindt de derde sessie van gezondheid is te managen plaats. Deze wordt verzorgd door Lucy Hermens van Manyst Personeelsadvies & Coaching met ondersteuning van Mirella Duiven van Wijs Training.

Gezondheid is te managen, sessie 2

Er zijn vele cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim moet managen, maar dan ben je eigenlijk al een stap te ver. Verzuim kan worden tegengegaan door gezondheid te managen. De cyclus Gezondheid is te managen bestaat uit een reeks van 3 sessies. Echter, de sessies zijn zo ingericht dat ze op zichzelf te volgen zijn.

Week van de Ondernemer, Startersbijeenkomst 15 november

Van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Tijdens deze week organiseren we op donderdag 15 november een bijeenkomst speciaal voor startende ondernemers. Dit doen we in samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland en Zelfstandig Met Elkaar Netwerk.

Tijdens de bijeenkomst zullen Jolanda Wicherson en Amanda Hendriks spreken.