Kennis Netwerk Steenwijkerland brengt ondernemers bij elkaar door kennisuitwisseling te stimuleren. Wij bestaan dankzij de steun van onze Partners. In de spotlight:

Administratiekantoor De Haan Steenwijk

Gjalt de Haan van Administratiekantoor De Haan Steenwijk verwerkt administraties, stelt jaarrekeningen samen en verzorgt belasting aangiften.

Kennis Netwerk Steenwijkerland

Kennis Netwerk Steenwijkerland

Kennisdelen verbindt
 

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht om kennisuitwisseling tussen bedrijven en instellingen in Steenwijkerland te stimuleren. Het doel is om van elkaar te leren en daardoor elkaar te versterken. En dat op een herkenbare manier (door en voor ondernemers uit deze regio) en dicht bij huis (gewoon in Steenwijkerland.) Daarnaast heeft Kennis Netwerk Steenwijkerland als doel de bevordering van de ondernemingszin door middel van kennis en inspiratie.

Kennis Netwerk Steenwijkerland is er voor heel ondernemend Steenwijkerland, in de ruimste zin van het woord. Dus niet alleen voor bedrijven die zijn aangesloten bij een ondernemersvereniging, maar ook voor bedrijven en instellingen die nergens lid van zijn. Kennis Netwerk Steenwijkerland is onafhankelijk en breed georiënteerd.

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Steenwijkerland: Kansen

zaterdag 16 december, 2023 Nieuwjaarsreceptie Steenwijkerland: Kansen

Waar zie jij kansen?? Voormalig wethouder van Rotterdam, Hamit Karakus, doet zijn verhaal tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 9 januari 2024. Hamit Karakus, opgegroeid in Steenwijk, Nederlands politicus, bestuurder en onlangs benoemd tot politiechef van de Eenheid Noord-Holland is de eerste politiechef van Turkse komaf.

Door hard te werken, kansen te creëren en te benutten heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd. Daar kan hij ongetwijfeld een mooi verhaal over vertellen.

Ben jij er 9 januari ook bij? Save the date!

Cyclus Succesvol Ondernemen: nog één maand om je op te geven!

zaterdag 16 december, 2023 Cyclus Succesvol Ondernemen: nog één maand om je op te geven!

De dagen worden korter en kouder, kerstmis staat al voor de deur en zo nadert ook alweer het einde van het jaar 2023. Om het jaar 2024 straks meteen goed in te luiden, organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland vanaf 16 januari de Cyclus Succesvol Ondernemen. Je hebt dus nog precies één maand om je op te geven voor de Cyclus Succesvol Ondernemen!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten die Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert? Dan kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden