Kennis Netwerk Steenwijkerland brengt ondernemers bij elkaar door kennisuitwisseling te stimuleren. Wij bestaan dankzij de steun van onze Partners. In de spotlight:

202Publishers

Uitgeverij voor fictie, non-fictie en poëzie. 202Publishers uitgeefdiensten; voor auteursbegeleiding, tekstredactie en edit-services, marketing en sales. Uitgaven verzorgd van A tot Z en overal verkrijgbaar

Kennis Netwerk Steenwijkerland

Kennis Netwerk Steenwijkerland

Kennisdelen verbindt
 

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht om kennisuitwisseling tussen bedrijven en instellingen in Steenwijkerland te stimuleren. Het doel is om van elkaar te leren en daardoor elkaar te versterken. En dat op een herkenbare manier (door en voor ondernemers uit deze regio) en dicht bij huis (gewoon in Steenwijkerland.) Daarnaast heeft Kennis Netwerk Steenwijkerland als doel de bevordering van de ondernemingszin door middel van kennis en inspiratie.

Kennis Netwerk Steenwijkerland is er voor heel ondernemend Steenwijkerland, in de ruimste zin van het woord. Dus niet alleen voor bedrijven die zijn aangesloten bij een ondernemersvereniging, maar ook voor bedrijven en instellingen die nergens lid van zijn. Kennis Netwerk Steenwijkerland is onafhankelijk en breed georiënteerd.

Nieuws

Mindfulness vanuit een breder perspectief

vrijdag 16 december, 2022 Mindfulness vanuit een breder perspectief

Op woensdag 14 december vond de bijeenkomst Mindfulness vanuit een breder perspectief plaats. Deze bijeenkomst maakte deel uit van de cyclus ‘Gezondheid is te managen’ en werd verzorgd door Rikkie Postema van Adisat die tevens auteur is van de boeken Mindful Coachen en Verhelderend Inzicht. Dat de workshop succesvol was blijkt wel uit het feit dat er na afloop van het officiële gedeelte nog 1,5 uur werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Prinsjesdagontbijt 2022 zeer geslaagd

vrijdag 23 september, 2022 Prinsjesdagontbijt 2022 zeer geslaagd

Dit jaar werd alweer voor de 15e keer het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland georganiseerd. Deze traditie is ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerkbijeenkomst waar vertegenwoordigers uit de politiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen. Het was dan ook weer gezellig druk tijdens het Prinsjesdagontbijt in de Grote Kerk. Topspreker Eddy van Hijum ging met de gasten in gesprek en vertelde over zijn ervaring in de politiek in combinatie met de miljoenennota. Een zeer geslaagde ochtend! 

Agenda

Op bezoek bij de rietvlechter en palingvisser

woensdag 7 juni 2023 tot 7 juni 2023 @ Belterweg 13-A, 8066 PP Belt-Schutsloot Op bezoek bij de rietvlechter en palingvisser

In juni vindt weer een bijeenkomst plaats uit de cyclus ‘de positieve kracht van de natuur’. Die dag gaan we op bezoek bij een rietdekker en palingvisser: Stefan Lok.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten die Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert? Dan kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden