Cyclus Succesvol Ondernemen: nog één maand om je op te geven!

Cyclus Succesvol Ondernemen: nog één maand om je op te geven!

zaterdag 16 december, 2023

De dagen worden korter en kouder, kerstmis staat al voor de deur en zo nadert ook alweer het einde van het jaar 2023. Om het jaar 2024 straks meteen goed in te luiden, organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland vanaf 16 januari de Cyclus Succesvol Ondernemen. Je hebt dus nog precies één maand om je op te geven voor de Cyclus Succesvol Ondernemen!

Voorzitter van KNS, Cindy van der Helm, was op 11 november op de radio te horen om te spreken over de cyclus en wat deze gaat inhouden. Belangrijk voor starters zijn natuurlijk de kosten. Nou, die zijn heel schappelijk. Dankzij een subsidie via de gemeente Steenwijkerland zijn de kosten slechts € 175,-. Dat bedrag krijg je overigens terug als je de cyclus in z’n geheel doorloopt. Deelnemers die de volledige cyclus doorlopen ontvangen tevens een voucher van maar liefst € 350,- die te besteden is bij een van de partners van Kennis Netwerk Steenwijkerland. Dit dient als extra stimulans om daadwerkelijk te starten met een onderneming.

De cyclus wordt door KNS georganiseerd voor mensen die serieus nadenken over het starten van een eigen bedrijf, of die daar net mee zijn begonnen. Het doel is om (aspirant-) ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf, waarbij tijdens de cyclus zal worden ingegaan op het ondernemingsplan, de positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën, verzekeringen en belastingen. Meer informatie over de cyclus kan je hier vinden.

Je hebt nu dus nog één maand om je op te geven voor een zinvolle cyclus waarvoor je € 175,- betaalt. Dat bedrag krijg je na afloop terug én je krijgt een voucher van  € 350,- als je de gehele cyclus doorloopt. Geen redenen dus om je niet op te geven voor de cyclus! Dus, waar wacht je nog op? Wees er snel bij en wie weet mogen wij jou ontvangen in het nieuwe jaar op 16 januari!

(foto: Theo Bouius)

Terug naar het overzicht