Van Benthem Veevoeders en Kunstmest BV

Van Benthem Veevoeders en Kunstmest BV

Wij zijn een middelgrote mengvoederproducent, gespecialiseerd in de productie van rundveevoeding, en een echt familiebedrijf. Sinds 1780 is Van Benthem actief in de productie van diervoeders met “oog voor voeding”. We werken met open samenstellingen, eventueel naar wens en rantsoenomstandigheden van de klant.

Onze beknopte organisatie staat dicht bij de klant. Door het sterke persoonlijke contact kunnen we snel reageren op de wensen van de klant. Middels de juiste tools en voeradvies kunnen we voor u het hoogste rendement behalen. Zo bieden wij de mogelijkheid om met onze online tool “VB Resultaat Monitor” continu het rendement op uw bedrijf te volgen.

Door nauwe samenwerking met toeleveranciers en onderzoeksinstituten, zijn wij in staat onze kennis op hoog niveau aan te bieden. De melkveehouderij verandert in een hoog tempo. Wij hebben om die reden een duidelijke visie voor de toekomst ontwikkeld. Middels deze visie en het “kort op de bal te zitten” zijn wij in staat u optimaal te adviseren in zowel dagelijkse als ook strategische beslissingen.

Naast Rundveevoeders zijn wij ook producent van Paarden-, Schapen-, Varkens-, Pluimvee- en Konijnenvoeders. Zo hebben wij een complete lijn hoogwaardige paardenvoeders voor zowel hobby- en sportpaarden en fokkerij.

Naast voeders, leveren wij ook verwante artikelen zoals gras en maïszaden, meststoffen, landbouwfolie, strooisel en vele andere producten.

  • Branche
  • Veevoer- en kunstmestproductie
  • Telefoonnummer
  • 0527-243322
  • Adres
  • De Weyert 20, Vollenhove
Terug naar het overzicht