ZZindi Corporate Communicatie

ZZindi Corporate Communicatie

Cindy van der Helm is de oprichter en het gezicht van ZZindi Corporate Communicatie. In 2008 startte ze in Steenwijk haar eigen bureau, dat zich volledig richt op het positioneren van bedrijven, op het bouwen aan merken. Voor de ene klant betekent dit het verzorgen van brochures, het realiseren van een website, het verkrijgen van free publicity of het uitvoeren van een social mediacampagne, de ander heeft juist behoefte aan gestructureerde communicatie met opdrachtgevers of medewerkers. Deze uitingen grijpen altijd terug op een duidelijke idee van waar een onderneming voor gaat en voor staat en is, als het even kan, gelinkt aan de missie en visie van de organisatie waar ZZindi voor werkt.

ZZindi helpt om duidelijk te maken waar een onderneming het verschil maakt met de concurrent. Bij ZZindi draait het dus om het formuleren van de boodschap, om het waarmaken van de merkbelofte. Die boodschap wordt op verschillende manieren verpakt. Daar hoort een goed concept bij, pakkende teksten, een passende huisstijl en aansprekende beelden. Het hele plaatje moet kloppen. En daarvoor moet je wel het hele werkveld kunnen overzien en weten waar je het over hebt. Dat betekent een integrale aanpak en een intensieve onderlinge afstemming en nauwe betrokkenheid van de klant.

ZZindi neemt het voortouw in het ontwikkelen van missie en visie statements, scherpt bestaande missie en visie statements aan, formuleert de boodschap, bedenkt het concept, vertaalt dit in teksten en verzorgt de praktische uitwerking naar grafisch ontwerp, fotografie, standbouw, webbouw, elektronische nieuwsbrieven en drukwerk. Daarbij zorgt ZZindi er iedere keer weer voor dat alle uitingen klant specifiek zijn. ZZindi levert altijd klantspecifiek maatwerk. En precies daar maakt ZZindi het verschil ten opzichte van andere bureaus.

Ook succesvoller worden dan de concurrent en benieuwd hoe ZZindi daaraan kan bijdragen? Vraag het gewoon! Mail naar ZZindi Corporate Communicatie of bel Cindy van der Helm op 06 – 51 49 08 48. En dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Want ZZindi werkt 16/7.

  • Branche
  • Positionering en communicatie
  • Telefoonnummer
  • 0521763402
  • Adres
  • Oostermeentherand 8, Steenwijk
Terug naar het overzicht