Prinjesdaglunch Steenwijkerland

Prinjesdaglunch Steenwijkerland

maandag 21 augustus, 2023

Nieuw dit jaar: topspreker tijdens de lunch Let op: dit jaar is de prinsjesdagbijeenkomst Steenwijkerland geen ontbijtbijeenkomst, maar een lunchbijeenkomst.


Arend-Jan Boekestijn Arend-Jan Boekestijn is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter in binnen- en buitenland die zijn licht laat schijnen op de economische gevolgen van de huidige geopolitieke verschuivingen. Hij is gefascineerd door de grote geopolitieke verschuivingen die er op dit moment plaatsvinden en een grote impact hebben op de wereldorde en dus op onze politiek en economie. Wie gaat er winnen als de stof is neergedaald? Wordt het China dat misschien wel de kunstmatige intelligentierevolutie gaat winnen? Of wordt het de VS, nog steeds een jonge bevolking met de beste universiteiten van de wereld. Of gaat Trump winnen en schaft hij de democratie af? Of toch de Europese Unie dat tijdens de Oekraïne oorlog meer eenheid dan ooit heeft weten te bewaren. Boekestijn komt met een originele analyse en trekt verrassende conclusies.
Naast inspiratie staat ontmoeten centraal Tijdens de bijeenkomst zijn niet alleen lokale ondernemers aanwezig, maar ook bestuurders van publieke organisaties, burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden. De Prinsjesdaglunch Steenwijkerland leent zich er daarom uitstekend voor om uw netwerk uit te breiden en/of te versterken. De Prinsjesdaglunch is een gezamenlijk initiatief van KNS, BCS en de gemeente Steenwijkerland. 

Wij ontmoeten u graag op 20 september in de Grote Kerk in Steenwijk. De bijeenkomst start om 11.30 uur en is om 14.00 uur afgelopen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en inclusief een gezamenlijke lunch.Dagvoorzitter Joey Teekamp zal als jonge, maar ervaren presentator de bijeenkomst enthousiast en met een frisse kijk begeleiden. Aanmelden Graag vernemen wij of u op 20 september aanwezig bent. Aanmelden kan via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl
Graag tot ziens bij de Prinsjesdaglunch Steenwijkerland!

Terug naar het overzicht