Nieuws

Nieuws

Gezondheid is te managen, sessie 2

Er zijn vele cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim moet managen, maar dan ben je eigenlijk al een stap te ver. Verzuim kan worden tegengegaan door gezondheid te managen. De cyclus Gezondheid is te managen bestaat uit een reeks van 3 sessies. Echter, de sessies zijn zo ingericht dat ze op zichzelf te volgen zijn.

Week van de Ondernemer, Startersbijeenkomst 15 november

Van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Tijdens deze week organiseren we op donderdag 15 november een bijeenkomst speciaal voor startende ondernemers. Dit doen we in samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland en Zelfstandig Met Elkaar Netwerk.

Tijdens de bijeenkomst zullen Jolanda Wicherson en Amanda Hendriks spreken.

Gezondheid is te managen

Er zijn veel cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim moet managen. Maar dan ben je eigenlijk al een stap te ver. Verzuim kan worden tegen gegaan door gezondheid te managen. Maar is gezondheid te managen?

BBQ met partners en sprekers

Op woensdag 3 oktober organiseerden wij een BBQ voor onze partners en de sprekers die de afgelopen jaren onze bijeenkomsten tot een succes hebben gemaakt.