Gezondheid is te managen, sessie 2

Gezondheid is te managen, sessie 2

woensdag 7 november, 2018

Op 13 november staat de tweede sessie op de agenda. Deze wordt verzorgd door Mirella Duiven van Wijs Training en Lucy Hermens van Manyst Personeelsadvies & Coaching.  

Mirella Duiven past neuropsychologische kennis toe in organisaties. Hiermee begeleidt ze teams, leidinggevenden en ondernemers bij stress en verandering. 

Lucy Hermens richt zich op het vormgeven en professionaliseren van talent en verzuimbegeleiding. Ze geeft trainingen om bewustwording op gebied van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie concreet inhoud te geven.  

Gezondheidsmanagement is gerelateerd aan het menselijk gedrag en de organisatiecultuur. In deze interactieve sessie koppelen we neuropsychologische kennis aan de praktische waan van de dag. Op welke manier heeft het gedrag van een leidinggevende invloed op de gezondheid van medewerkers? En welke invloed heeft het eigen gedrag van medewerkers? Daarnaast wordt er gekeken naar welke rol de organisatiecultuur heeft bij gezondheid. Welke reacties van mensen kunnen leiden tot (langer) verzuim? Op welke manier kan je op een positieve manier invloed uitoefenen en wat kan je met die kennis in de praktijk?  

Inschrijven 

Heeft het je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier op deze website.  De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 uur tot 17.30 uur met daarna een mogelijkheid voor een hapje en een drankje. 

De locatie wordt dinsdag de 13e in de bevestigingsmail bekendgemaakt.

Terug naar het overzicht