Cyclus Succesvol Ondernemen start in januari 2024

Cyclus Succesvol Ondernemen start in januari 2024

  • Datum
  • dinsdag 16 januari 2024 van 18:30 tot 13 maart 2024 00:00
  • Locatie
  • Oostermeentherand 8, Steenwijk
Terug naar de agenda

Speciaal voor degenen die serieus nadenken over het starten van een eigen bedrijf, of net zijn begonnen, organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland een aantal bijeenkomsten over succesvol ondernemen. Het doel van deze cyclus is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, de positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën, verzekeringen en belastingen.

Kennis Netwerk Steenwijkerland roept (aspirant-)ondernemers op om deel te nemen.

De cyclus bestaat uit 7 dagdelen die in principe op de dinsdag- en/of woensdagmiddag of -avond plaatsvinden. Over de exacte invulling wordt overlegd met de deelnemers en de trainers. Bij voldoende deelname wordt gestart op 16 januari 2024 waarna er wekelijks een bijeenkomst is. Aanbevolen wordt om de hele cyclus te volgen, aangezien de inhoud van de cyclus op elkaar is afgestemd. Daarnaast ontvangen deelnemers een voucher als ze de gehele cyclus doorlopen hebben. Deskundige inleiders met praktijkervaring kunnen nauw aansluiten op de ervaringen en vragen van de deelnemers. Oud-deelnemer André Kasel (Kasel Management en Advies) is zeer positief over deze cyclus. “Met andere beginnende ondernemers te werken aan ingrediënten voor je eigen business is inspirerend. Geïntroduceerd door ervaren mensen uit de buurt is de cyclus het perfecte voorgerecht. Naast de opgedane kennis en praktische tips heb ik er ook een rijker netwerk aan over gehouden. En hoe belangrijk dat is hoef ik geen enkele ondernemer te vertellen!”

Doelstelling

Kennis Netwerk Steenwijkerland is opgericht voor en door ondernemers in Steenwijkerland en heeft als doelstelling de kennisuitwisseling en het kennisniveau van ondernemers te verhogen. De cyclus succesvol ondernemen wordt al jarenlang door Kennis Netwerk Steenwijkerland georganiseerd en vervult daarmee een behoefte voor aspirant ondernemers. Mede op basis van de goede ervaringen en de vraag wordt deze cyclus wederom aangeboden. Naast de inhoudelijke kennis zijn het de aangedragen praktijkvoorbeelden en de onderlinge gesprekken en interactie tussen de deelnemers die de cyclus tot een succes maken.

Kosten

Door een financiële bijdrage van Kennis Netwerk Steenwijkerland kunnen de kosten voor deze cyclus worden beperkt. De kosten voor deelname bedragen € 175,- en het mooie is: alle deelnemers die de cyclus met goed gevolg doorlopen ontvangen van KNS én vanuit een subsidie die KNS via de gemeente heeft kunnen regelen een voucher ter waarde van maar liefst € 350,- die te besteden is bij een van de partners van Kennis Netwerk Steenwijkerland. De voucher dient als extra stimulans om daadwerkelijk te starten met een eigen onderneming en als beloning voor degenen die de cyclus hebben voltooid. Daarmee krijgt de startende ondernemer niet alleen een vliegende start, de starter krijgt in feite zelfs betaald voor het volgen van de cyclus.

LET OP: als je je wilt aanmelden, maar geen bevestiging hebt ontvangen, dan is er iets mis gegaan met je aanmelding. Volg de instructies bij het aanmelden en check of je de velden goed hebt ingevuld voordat je deze pagina afsluit. Zo moet je bijvoorbeeld de url van je website beginnen met https:// 
Als je in een groene balk de tekst 'De aanmelding wordt verwerkt' ziet, dan is je aanmelding gelukt en ontvang je binnen enkele seconden de bevestiging.