Prezi voor managers – een eerste kennismaking

Prezi voor managers – een eerste kennismaking

dinsdag 2 april, 2013

Powerpoint kent waarschijnlijk iedereen wel, het programma binnen de MS Office suite waarmee je presentaties maakt in de vorm van slideshows. MS Powerpoint bestaat al heel erg lang en is nog steeds het standaardpakket waarmee eigenlijk iedereen werkt die presentaties moet geven. De look & feel van Powerpoint is bij iedereen zo langzamerhand wel bekend en weinig verassend meer. Aan een goed alternatief heeft het lange tijd ontbroken. Die tijd is voorbij. Want steeds vaker zie je presentaties gegeven met behulp van Prezi. Maar wat is Prezi? Tijd voor een eerste kennismaking.

Daarom verzorgt ZZindi Corporate Communicatie op woensdag 29 mei voor leden van Kennisnetwerk Steenwijkerland een workshop waarin je kennis kan maken met de verrassende mogelijkheden van Prezi. De workshop is bedoeld voor managers die nog onbekend zijn met het gebruik van Prezi en die zelf aan de hand van een aantal praktische oefeningen de mogelijkheden van Prezi willen uitproberen. Prezi werkt totaal anders dan MS Powerpoint. Wat anders is komt in de workshop uitvoerig aan de orde. De workshop start met een korte introductie op het onderwerp presenteren. We staan stil bij de verschillen en overeenkomsten tussen Prezi en Powerpoint. Daarna gaat iedereen zelf met behulp van een Prezi een kleine presentatie maken. Zo leer je het snelst hoe Prezi werkt en raak je vertrouwd met alle belangrijke functionaliteiten. In de afronding van de workshop bekijken we met elkaar de gemaakte presentaties en staan we nog even stil bij de verschillende toepassingsmogelijkheden.

De workshop wordt verzorgd door Cindy en Erik van der Helm en gegeven in het pand van ZZindi Corporate Communicatie aan de Oostermeentherand 2c in Steenwijk. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen laptop meeneemt. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen per workshop. Internetverbinding is natuurlijk aanwezig, net als voldoende koffie, thee, fris en na afloop een drankje. De workshop start om 19.00 en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.

Terug naar het overzicht