Vroege vogeltocht

Vroege vogeltocht

  • Datum
  • zaterdag 13 mei 2023
  • Locatie
  • Giethoorn
Terug naar de agenda

We zijn dit jaar gestart met de nieuwjaarsbijeenkomst, getiteld ‘de positieve kracht van de natuur’. In dat kader organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland in 2023 een aantal kennisbijeenkomsten met als rode draad datzelfde thema. De eerste bijeenkomst uit de cyclus ‘De positieve kracht van de natuur’ is een ‘Vroege vogeltocht’. Met een echte Gieterse gaan we vroeg uit de veren en in een fluisterboot het Bovenwijde op. Hij zal ons kennis laten maken met de flora en fauna die we zo in alle vroegte tegenkomen en ons een en ander vertellen over de ontstaansgeschiedenis van het Bovenwijde.

De datum ligt nog niet vast. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan alvast aan, want het aantal deelnemers is helaas beperkt.

LET OP: als je geen bevestiging hebt ontvangen, dan is er iets mis gegaan met je aanmelding. Volg de instructies bij het aanmelden en check of je de velden goed hebt ingevuld voordat je deze pagina afsluit. Als je in een groene balk de tekst 'De aanmelding wordt verwerkt' ziet, dan is je aanmelding gelukt en ontvang je binnen enkele seconden de bevestiging.