Van Persoonlijke ontwikkeling naar Werkgeluk in de Week van de Ondernemer

Van Persoonlijke ontwikkeling naar Werkgeluk in de Week van de Ondernemer

  • Datum
  • donderdag 18 november 2021 van 10:00 tot 13:00
  • Locatie
  • Bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47a, 8331 CS Steenwijk
Terug naar de agenda

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD

Tijdens de Week van de Ondernemer is er een dag speciaal voor starters. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Steenwijkerland, ZME en KNS. De dag wordt ingevuld door Karin Kranendonk van Krachtige Kwaliteiten.

WERKGELUK
Van persoonlijke ontwikkeling naar werkgeluk

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is belangrijk voor onze ontwikkeling, het biedt structuur, brengt sociale contacten, geeft financiële zekerheid en zingeving. Hoe fijn is het dan als je werk hebt waar je gelukkig van wordt. Werkgeluk draagt bij aan levensgeluk en is daardoor van grote invloed op ons welzijn.

Om werkgeluk te ervaren is het belangrijk om je persoonlijk te ontwikkelen op de 5 pijlers van werkgeluk. Ben je nieuwsgierig wat die 5 pijlers zijn en hoe jij je gelukkiger kunt voelen in je werk? Kom dan naar de ochtend en ga 'van persoonlijke ontwikkeling naar werkgeluk'.

De bijeenkomst is a priori bestemd voor startende ondernemers. Zij krijgen voorrang bij inschrijving, maar gevestigde ondernemers zijn ook welkom. Ondernemers hoeven overigens niet per se uit Steenwijkerland te komen. Je mag in de hele provincie/regio gevestigd zijn.

Week van de Ondernemer Steenwijkerland

Meer weten over het programma in de Week van de Ondernemer? Klik hier.

LET OP: als je je via deze site hebt aangemeld, maar geen bevestiging hebt ontvangen, dan is er iets mis gegaan met je aanmelding. Volg de instructies bij het aanmelden en check of je de velden goed hebt ingevuld voordat je deze pagina afsluit. Als je in een groene balk de tekst 'De aanmelding wordt verwerkt' ziet, dan is je aanmelding gelukt en ontvang je binnen enkele seconden de bevestiging. Zie je een tekst in een rode balk? Dan is de aanmelding niet compleet. Kijk dan even wat je nog moet wijzigen.