Online UWV Werkgeverscongressen in 2020

Online UWV Werkgeverscongressen in 2020

  • Datum
  • dinsdag 17 november 2020 van 00:00 tot 18 november 2020 00:00
Terug naar de agenda

Het UWV is partner van Kennis Netwerk Steenwijkerland. De experts van het UWV geven u online en gratis het laatste nieuws over de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Het programma bestaat uit verschillende sessies over wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie. Ook is er aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers. U kiest zelf de sessies die voor u interessant zijn. De presentaties zijn live en u kunt vragen stellen aan de experts via de chat.

UWV Werkgeverscongressen in 2020 online

Door de coronacrisis vinden de UWV Werkgeverscongressen niet op locatie, maar online plaats. Het evenement voor HR-professionals en vertegenwoordigers van bedrijven met meer dan 50 werknemers, is op 17 en 18 november.

Programma

De experts van het UWV geven u online en gratis het laatste nieuws over de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Het programma bestaat uit verschillende sessies over wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie. Ook is er aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor werkgevers. U kiest zelf de sessies die voor u interessant zijn. De presentaties zijn live en u kunt vragen stellen aan de experts via de chat.

Aanmelden in oktober

Deelname aan een van de UWV Werkgeverscongressen is gratis. De inschrijving start in oktober. U kunt nu alvast uw gegevens achterlaten op de website van het UWV. Dan ontvangt u een e-mail als de inschrijving is geopend.

Laat hier uw contactgegevens achter