Level Up: Kennismaking met nieuwe technologieën

Level Up: Kennismaking met nieuwe technologieën

  • Datum
  • dinsdag 8 september 2020 van 15:45 tot 17:00
  • Locatie
  • Online bijeenkomst
Terug naar de agenda

Er is veel te doen over ‘smart industry’ of de 4e industriële revolutie. Termen als robotisering, augmented reality, virtual reality komen allemaal langs, maar wat is het nou precies? En is het iets voor de grote jongens of is er ook een interessante business case van te maken als je maar een relatief klein bedrijf bent?

Tijdens deze bijeenkomst krijg je in normale mensentaal een overzicht van de nieuwste technologieën en hun mogelijke toepassingen. Interessant voor ondernemers die al in gedachten hebben om ‘iets met robots’ te gaan doen of voor wie gewoon nieuwsgierig is naar slimme oplossingen. Noem het ‘robotisering voor Dummies’. Er volgen dit jaar meerdere bijeenkomsten over dit onderwerp, waarbij we steeds dieper op het onderwerp ingaan. Je bent van harte welkom om ze allemaal bij te wonen, of om die bijeenkomsten eruit te pikken die je het meeste aanspreken.

Vanwege alle perikelen rondom corona kan de bijeenkomst helaas niet fysiek plaatsvinden. Virtuele inloop is vanaf 15.45 uur. We starten om 16.00 uur en eindigen het formele gedeelte om 17.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te praten.

Deze bijeenkomst is onderdeel van de Masterclasscarrousel 'Level Up'. De cyclus bestaat uit 6 masterclasses voor MKB ondernemers die de concurrentie voor willen blijven, maar nog niet precies weten hoe. Er loopt een rode draad door de bijeenkomsten maar voor elke masterclass kunt u zich apart opgeven.