Kennismaking met nieuwe technologieën deel 2

Kennismaking met nieuwe technologieën deel 2

  • Datum
  • woensdag 16 september 2020 van 16:00 tot 17:00
  • Locatie
  • Via Zoom
Terug naar de agenda

Naar aanleiding van de succesvolle masterclass Kennismaking met nieuwe technologieën, zal er aanstaande woensdag 16 september een vervolgsessie op deze masterclass plaatsvinden.


Tijdens deze sessie zal Dennis Mosterd van Stratinn bespreken hoe je verschillende technologieën kan beoordelen en vervolgens succesvol implementeren. Want heel leuk, al die technologieën, maar hoe daarna verder? Onder andere zal er worden ingegaan op wat er belangrijk is in het beoordelen van een technologie. Verder wordt er besproken hoe belangrijk het is voor bedrijven om zelf vooraf te bepalen wat zij met een bepaalde technologie willen bereiken en welke voorbereiding belangrijk is voordat je nieuwe technologie implementeert. Ten slotte zal Dennis bespreken hoe je daadwerkelijk de nieuwe gekozen technologie implementeert, onder andere door advies te geven over hoe het veranderingsproces gemanaged kan worden.

Even terugkijken?

Heb je de eerste masterclass gemist maar toch interesse in de tweede sessie? Geen enkel probleem! Met onderstaande link krijg je toegang tot opname van de masterclass die heeft plaatsgevonden op 8 september jongstleden. Bekijk deze video en je hebt voldoende basiskennis om deel te nemen aan de tweede sessie.

Link naar de Zoommeeting van 8 september