Hoe krijg je je medewerkers mee? De factor mens en verandering

Hoe krijg je je medewerkers mee? De factor mens en verandering

  • Datum
  • donderdag 19 november 2020 van 16:00 tot 18:00
Terug naar de agenda

Hoe krijg je je medewerkers enthousiast over verandering? Het ‘in beweging krijgen’ van medewerkers wordt vaak als lastig ervaren. Of het nou over het meegaan met ontwikkelingen, innovatie of een andere manier van werken is. Hoe komt het dat we weerstand hebben tegen verandering en wat kan je hier als manager of collega aan doen?

Deze bijeenkomst - die onderdeel vormt van de Week van de Ondernemer Steenwijkerland en aansluit bij het thema van 'Blijf in Business' - wordt in samenwerking met neuropsychologe Joke de Vries van Breinkennis georganiseerd.

Als de situatie het toestaat zullen we elkaar fysiek treffen, maar die kans is bijzonder klein. Hou er dan ook rekening mee dat dit een online bijeenkomst wordt. Het voordeel daarvan is dat je de bijeenkomst lekker vanuit huis kunt bijwonen.

Masterclasscarrousel 'Level Up'

De bijeenkomst is onderdeel van de Masterclasscarrousel 'Level Up'. De cyclus bestaat uit 6 masterclasses voor MKB ondernemers die de concurrentie voor willen blijven, maar nog niet precies weten hoe. Er loopt een rode draad door de bijeenkomsten maar voor elke masterclass kun je je apart opgeven.