Cyclus Succesvol Ondernemen voor startende ondernemers

Cyclus Succesvol Ondernemen voor startende ondernemers

  • Datum
  • woensdag 1 maart 2023
Terug naar de agenda

Ken jij of ben jij een startende ondernemer in de regio Steenwijkerland? Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert in 2023 speciaal voor startende ondernemers weer de cyclus Succesvol Ondernemen, bestaande uit 7 bijeenkomsten. En het mooie is: alle deelnemers die de cyclus met goed gevolg doorlopen ontvangen uit een subsidie die KNS via de gemeente heeft kunnen regelen een voucher die te besteden is bij een van de Partners van Kennis Netwerk Steenwijkerland. Daarmee wordt de cyclus feitelijk gratis. De voucher dient als extra stimulans om daadwerkelijk te starten met een eigen onderneming.


De cyclus is bestemd voor inwoners uit Steenwijkerland en omstreken die serieus nadenken over het starten van een eigen bedrijf, of zij die net zijn begonnen. Het doel van deze cyclus is om (aspirant-)ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, de positionering, marketing, persoonlijke ontwikkeling, financiën en belastingen.

Eind maart/begin april worden de data, tijden en kosten bekendgemaakt. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan. Uiteraard is dit alleen nog maar de voorinschrijving. Je zit nog nergens aan vast.

LET OP: als je geen bevestiging hebt ontvangen, dan is er iets mis gegaan met je aanmelding. Volg de instructies bij het aanmelden en check of je de velden goed hebt ingevuld voordat je deze pagina afsluit. Als je in een groene balk de tekst 'De aanmelding wordt verwerkt' ziet, dan is je aanmelding gelukt en ontvang je binnen enkele seconden de bevestiging.