Bijeenkomst Wet Arbeidsmarkt in Balans

Bijeenkomst Wet Arbeidsmarkt in Balans

  • Datum
  • dinsdag 20 april 2021 van 15:30 tot 17:30
  • Locatie
  • Online
Terug naar de agenda

Hoe is het nu met de Wet Arbeidsmarkt in Balans? Welke gevolgen heeft dit voor u gehad de afgelopen tijd? De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is per 1 januari 2020 ingevoerd en ongetwijfeld heb je er als P&O'er of MKB'er al mee te maken gehad. Wil je meer weten over wat dit betekent voor je bedrijf? Laat je bijpraten door een specialist in arbeidsrecht!

Humphrey Becks, manager bij de afdeling Arbeidsjuridische Dienstverlening van UWV zet de belangrijkste gevolgen voor MKB-ers op een rij. Maar gaat ook in op de praktijk. Denk o.a. aan de regels die zijn veranderd rond arbeidscontracten en ontslag. Maar ook thuiswerken en ontslag i.v.m. corona.

Aanmelden

Meldt je nu direct via onderstaand formulier aan voor de online bijeenkomst die Kennisnetwerk Steenwijkerland, in samenwerking met UWV, organiseert op dinsdag 20 april a.s. (Let op: vermeld vóór de url van je website http://www . Anders krijg je een foutmelding. De aanmelding is pas compleet als je op scherm de volgende melding ziet: De aanmelding wordt verwerkt)

Virtuele inloop: vanaf 15.15 uur.

Aanvang: 15.30 uur.

Einde: 17.30 uur

----------------------------

Wie is Humphrey Becks?

Humphrey Becks (Maastricht, 1960) volgde de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (specialisatie arbeidsrecht) en APPB (arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid) aan de Hogeschool Tilburg. Hij werkt sinds 2009 als districtsmanager oost-Nederland bij de afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening (AJD), onderdeel van het UWV WERKbedrijf.

AJD is verantwoordelijk voor de afhandeling van aanvragen om een ontslagvergunning ingevolge het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast beslist AJD op aanvragen om een tewerkstellingsvergunning (TWV) ingevolge de Wet arbeid vreemdelingen en verstrekt  AJD adviezen aan de IND voor buitenlandse werknemers in het kader van de GVVA-procedure (gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid). Naast de taken ontslag en TWV geeft AJD arbeidsrechtelijke informatie aan met name werkgevers, werknemers en rechtshulpverleners.
 

 

(Let op: vermeld vóór de url van je website http://www . Anders krijg je een foutmelding. De aanmelding is pas compleet als je op scherm de volgende melding ziet: De aanmelding wordt verwerkt)

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Heb je die niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@kennisnetwerksteenwijkerland.nl, want dan is er iets misgegaan.